Naša redakcija vam preporučuje: Pozivnice za venčanje

pozivnice za venčanje
Pozivnice za venčanje Mondo Sposa

Pozivnice za venčanje bi trebalo da pošaljete šest do osam nedelja , savetuje vam Mirjana Ostrogonac, direktorka marketinga web izdanja magazina Venčanje

I sada, kad ste odabrali venčanicu i odelo, temu i boje svog venčanja, te rezervisali restoran, vreme je da o tome obavestite svoje najbliže i pozovete ih da upriliče svadbeno slavlje. Načina je mnogo, pa vam preporučujem da se upoznate s trendovima i najoriginalnijim pozivnicama za venčanje. Ipak, najbolji savet koji vam mogu dati jeste da budu – lične, da liče na vas, bilo da se odlučite za vintage stil, elegantne, ili pozivnice slagalice. Koji god stil i formu da odaberete, već nekoliko godina trend je da zvanice zabavite i oduševite originalnošću.

pozivnice za venčanje

Pozivnice Terzić takođe nude bogat izbor različitih pozivnica za venčanje

Ako ste vedrog i slobodnog duha, pravi izbor su slagalica-pozivnice. Zvanice će se poigrati i zabaviti slaganjem svih delića u vašu pozivnicu.

U skladu s napretkom tehnologije i „preseljenjem“ komunikacije u virtuelni svet društvenih mreža, mnogi mladenci se odlučuju da svoje goste pozovu i putem Fejsbuk grupa, mejlom, Tviterom. S druge strane, kad je reč o venčanjima sa manjim brojem gostiju, ima i onih koji, po starom srpskom običaju, goste pozivaju lično, uz obaveznu bukliju.

Pozivnice bi trebalo da pošaljete šest do osam nedelja pre venčanja. Savetujem vam da zamolite goste da potvrde svoje prisustvo, jer ćete tako u svakom trenutku znati tačan broj gostiju i nećete doći u situaciju da probijete budžet i potrošite novac plaćajući mesto i hranu za one koji neće biti prisutni.

POGLEDAJTE I… Galerija: Zanimljive pozivnice za venčanje.

 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien