Navike koje odlikuju srećne parove

Foto: Flickr

Možda vam navike srećno zaljubljenih parova budu inspiracija da verujete i ulažete u svoju ljubav.

Neki mali rituali mogu održavati strasti i nakon nekoliko godina veze.

Oni odlaze u krevet u isto vreme

Sećate se kada ste počeli da se zabavljate i jedva čekali da se mazite i spavate jedno pored drugog? Pa, ne zaboravite na to! Neka zajednički odlazak na spavanje bude vaša slatka navika.

Nalaze zajednička interesovanja

Važno je da zaista uživate da provodite vreme zajedno. On ne treba da deli sa vama ljubav prema serijama, a vi očigledno ne morate da shvatite njihovo obožavanje fudbalskih utakmica, ali bi trebalo da imate zajedničke aktivnosti kojima se oboje radujete. Napišite spisak stvari koje oboje volite i nađite nešto što vam je zabavno da zajedno radite.

Oni se dodiruju

Mali gestovi poput držanja za ruke povećavaju bliskost, što je bitan faktor u održavanju srećnih veza. Ne zaboravite da spontano zagrlite i pomazite partnera i bez posebnog razloga.

Više o … S GODINAMA RASTE I ZADOVOLJSTVO U BRAKU

Ne prigovaraju bez razloga

Srećni parovi ističu pozitivne stvari koje njihov partner čini. To znači da ukoliko ih nešto muči, razgovaraju o tome. Prebacivanje, negodovanj i često kritikovanje nisu put do nečijeg srca.

Prihvataju ljubav i govore jedno drugom “Volim te”

Pre nego što ujutru krenete na posao uputite svom partner poljubac i recite mu da ga volite. Kad dođete kući nakon dugog dana učinite to opet. Kada počnete da delite osećanja često, cenićete jedno drugo mnogo više. Ljudi zaboravljaju da ih male stvari čine srećnijim.

Više o … 10 LEPIH MISLI O BRAKU I LJUBAVI

 Trude se da održavaju strast

Ništa bolje od “obožavam te i ne mogu bez tebe” – medeni mesec faze. Tako je divno kada je jedina stvar na koju možete da se fokusirate vaš partner i kada želite da provedete svaki trenutak zajedno. Ali, vremenom se faza medenog meseca završava, ali sa tim ne mora da nestane i strast. Srećni parovi rade na tome da održavaju intimnost i strast održavaju živom u vezi.

Oni izlaze zajedno

Noćni izlazak vam može biti podstrek da se ponovo udvarate jedno drugom. Obucite se lepo, izađite sami i obnovite varnice s vašeg prvog sastanka.

Oni zaista uživaju u međusobnom odnosu

Kada uživate u međusobnom kontaktu, vaš odnos cveta. Veoma je značajno kada partneri mogu da razgovaraju o bilo čemu, bilo kada i bilo gde. Poverenje i iskrenabliskost su značajan faktor ljubavi.

Izbegavaju rutinu

Vaš odnos ne treba da osetite kao rutinu. Trebalo bi da prihvatite spontanost i da se međusobno iznenađujete novim zabavnim aktivnostima. Vaš zajednički život treba da bude nepredvidiv i uzbudljiv.

Više o … 5 SAVETA ZA PRVU GODINU BRAKA

Odlažu svoje mobilne telefone

Kada ste zajedno, trebalo bi da se u potpunosti fokusirate jedno na drugo. Posvetite 100 posto pažnje svom partneru. Odmorite se od moderne tehnologije i društvenih mreža – Instagram, Fejsbuk i Tviter mogu sačekati do jutra.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien