Obnovila zavete u Diznilendu

Maraja Keri i Nik Kenon nedavno su čak peti put izgovorili sudbonosno “da”, a na petogodišnjicu braka muzička diva i njen muž obnovili su zavete u Diznilendu. Slavni bračni par na jedan dan je zatvorio nazabavniji park na svetu, a Maraja je rešila da se, u skladu sa okruženjem i temom venčanja, pojavi kao – Pepeljuga.

Ona se do Diznilenda dovezla sa ćerkom u kočiji u obliku bundeve koju su vukla dva bela konja. U raskošnoj venčanici sa dugim šlepom i svetlucavom tijarom na glavi ličila je na pravu Pepeljugu, a do oltara, gde je čekao Kenon, došetala je sa blizancima Morokanom i Monro.

[pull_quote align=’right’] Ceremoniji su prisustvovali najbliži prijatelji i rodbina, a prostor u kome je nastavljeno slavlje bilo je ukrašeno sa čak 15.000 cvetova i 10.000 kristala. [/pull_quote]

I njena dvogodišnja deca bila su obučena kao princ i princeza, a bajku je “začinio” i sam Kenon obučen kao šarmantni princ. Slavni bračni par podelio je sa obožavaocima da im je datum njihove godišnjice najsrećniji u životu, jer su istog dana, pre dve godine, dobili blizance. Kako su rekli, jednom ceremonijom obeležili su dva najvažnija događaja.

Prošle godine zavete su obnovili na vrhu Ajfelovog tornja u Parizu, a muzička diva je ove godine rešila da nadmaši sve ranije proslave i zadivi sve prisutne ponovnim venčanjem iz bajke. Ljubitelji njene muzike širom sveta već se pitaju šta li će Maraja smisliti sledeće godine, a on ih je neposredno nakon ceremonije obradovala porukom na “tviteru” . Napisala je da je neizmerno srećna što je ponovo obnovila zavete i rekla “da” svom izabraniku, a dodala je i da ga mnogo voli.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien