„ODIVA” pomera granice

ODIVA

Salon venčanica u trendu

Saloni venčanica „ODIVA Wedding Dresses” već čitavu deceniju postavljaju standarde na tržištu Srbije. Ekskluzivne kolekcije svetskih brendova koje možete naći u našoj ponudi, jedinstveni marketinški pristup tržištu, ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, naš su zaštitni znak od trenutka osnivanja 2002. godine.

Vizuelni identitet „ODIVE”, luksuzan, prijatan i topao enterijer naših salona, izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje, pažnja koju posvećujemo svakoj budućoj mladi sa željom da ispunimo sve njene zahteve, kao i naša dostupnost klijentima posredstvom socijalnih mreža tokom čitava 24 sata – razlog su našeg uspešnog postojanja ovih deset godina. Posebno bismo želeli istaći da je specifičan način rada s klijentima naišao na veliko odobravanje pravnih institucija i građanskih asocijacija na teritoriji Srbije, koji su salone venčanica „ODIVA Wedding Dresses” naveli kao primer ispravnog i legalnog poslovanja, uz zaštitu svih prava klijenata.

[ln_gallery id=”1391″ title=”ODIVA Wedding Dresses”]

BEOGRAD GOSPODAR JOVANOVA BR.83, 11 000 BEOGRAD.
TEL: 011/30 36 468 · 064/644 34 91
POZEGA VOJVODE MISICA BR.8, 31210 POZEGA.
TEL: 031/71 54 22 · 064/ 644 34 90
WWW.VENCANICE.COM

Kao sto smo i pre deset godina na tržiste Srbije doneli svetski ekskluzivni brend venčanica „Cymbeline”, tako smo u narednim godinama nastavili u istom duhu. U godini velikog jubileja za nas, želeli smo da vama, našim dragim budućim mladama, ponudimo još noviteta sa svetskog tržišta. U našim salonima u ponudi se nalaze ekskluzivne kolekcije venčanica: „Pronovias”,„Manuel Mota”, „Casablanca”, „San Patrick”, „Cosmobella”, „Mirella”, „White One”, pri čemu bismo istakli da samo u salonima „ODIVA Wedding Dresses” možete naći najveći izbor kolekcija ekskluzivnog svetskog brenda „Cymbeline”, čija se kolekcija „LA PAISIENNE” za 2013. godinu već uveliko nalazi u našim salonima.

Pred vama je i najveći izbor kolekcije „San Patrick” za 2012. godinu, a kolekciju za 2013. očekujemo u našim salonima krajem novembra 2012.Ekskluzivno za Magazin „Venčanje” najavljujemo pretkolekciju „Pronovias” i „Manuel Mota” za 2013. godinu, koja se u salonima „ODIVA Wedding Dresses” nalazi od juna ove godine, dok zvaničnu kolekciju za 2013. očekujemo uskoro u našim salonima. O tome ćemo vas blagovremeno obavestiti posredstvom našeg sajta i facebook profila. „ODIVA” vam uskoro donosi i najveći izbor venčanica čuvene američke kompanije „Demetrios” iz kolekcije za 2013. godinu. Nastavljamo da pomeramo standarde i rušimo granice na tržistu Srbije za vas, drage naše devojke. Prepustite nam sve vaše brige pri izboru venčanice, iznestite slobodno sve želje i zahteve i srećne i bezbrižne dočekajte veliki dan jer mi brinemo za vas.

Vaša „ODIVA”
PLAĆENI OGLAS

Pošaljite komentar

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien