Ovo su najčešće greške mladenaca na dan venčanja

Mladenci uglavnom mesecima planiraju svoje venčanje i brinu se da tog dana sve bude savršeno. Ipak, ponekada se dešava i da stvari ne idu baš onako kako ste zamislili.

Običaj je da mladenci nikoga ne slušaju i da smatraju da će oni svoje venčanje najbolje isplanirati sami, ipak zbog vašeg prevelikog uzbuđenja, desiće se da napravite mnoge greške, te pokušajte da ih izbegnete.

  1. Nemaju drugu opciju venčanja na otvorenom

Ukoliko planirate da vaše venčanje bude na otvorenom, uvek morate imati i drugu opciju u slučaju lošeg vremena, kao što je kiša ili neka vremenska nepogoda, ova greška može skupo da vas košta, jer će se veoma negativno odraziti na vaše zvanice.  Obavezno isplanirajte i prostor u zatvorenom, kako biste izbegli ovakvu vrstu neprijatnosti.

  1. Mladenci ne mare za hranu

Preveliko uzbuđenje zbog samog čina venčanja i da sve tog dana izgleda besprekorno, često dovodi mladence u situaciju da zaborave da jedu. Zato, pre nego što počnete sa pripremama i oblačenjem venčanice i odela, obavezno pojedite nešto.

  1. Alkohol pre venčanja – NIKAKO!

Pre ceremonije venčanja, nikad nije dobro piti previše alkohola, jer vas to dovodi u opasnost da se napijete pre nego što kažete „da“.

  1. Pogrešan odabir muzile

Mladenci uglavnom muziku biraju prema svom ukusu. Ipak, venčanje nije dan kada trebate potpuno da udovoljite sebi, već i gostima koji su zbog vas tu. Potrebno je da muzika privuče goste na plesni podijum kako bi zabava bila uspešna.

  1. Stariji ljudi sede pored zvučnika

Starije ljude nikako ne treba da stavite da sede pored zvučnika, jer nisu ljubitelji buke i obično im ovakve stavri prave ozbiljne probleme, te se osećaju veoma neprijatno.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien