Paprena prosidba: Potrošio 80.000 dolara na 99 iphone telefona

prosidba
Foto: Weibo.com

Ne znate šta da radite sa 99 iphone telefona? Naravno, iskoristite ih da zaprosite svoju devojku.

Jedan mladić iz kineskog grada Guangčou potrošio je više od 80.000 dolara za prosidbu, odnosno za kupovinu 99 najnovijih modela iphone 6s telefona kako bi postavio večito pitanje svojoj devojci. Složio je kutije u obliku srca, sproveo devojku vezanih očiju u unutrašnjost svoje kreacije i zaprosio je pred svojim prijateljima i kolegama. Njen odgovor? Prema Huffington Post-u ona se još nije izjasnila.

On je nju zaprosio neposredno pre 11. novembra, što je kineski Nacionalni dan samaca. Taj dan i nije kao što zvuči. Umesto da slave dan što su sami, taj datum se više smatra kao savršeno vreme da se okonča samoća. To je takođe dan kada ljudi troše znatno više nova na online kupovine kako bi impresionirali svoju voljenu osobu.

PROČITAJTE I: Veridba: Dirljive reakcije upravo zaprošenih devojaka

Očigledno inspirisani ovim događajem i ovakovom veridbom, CNN je sastavio listu kreativnih predloga prosidbe koji uključuju prilično veliku količinu predmeta. Na primer čovek po imenu  Dou Ziwang zaprosio je svojU devojku tako što je formirao dva velika srca napravljena od 99.999 crvene čili papričice, dok je drugi čovek zaprosio devojku spuštajući se sa zgrade sa 9.999 balona u ruci.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien