Prosio je devojku 365 dana, a njen odgovor je bio…

Foto: Youtube

Din Smit je napravio video u kom je prikazano kako svakog dana u toku godine prosi svoju devojku Džen, ali bez njenog znanja.

Dženifer Kaserl se ovakvom rođendanskom iznenađenju sigurno nije nadala. Naime, saznala je da ju je dečko prosio svakog prethodnog dana u godini.

Din je konačno zaprosio Dženifer na odmoru na Arubi. Devojku je najpre dočekala sestra Žaklin sa velikom belom tablom na kojoj je pisalo da ide u lobi.

Tamo su bili njen brat i prijatelji koji su je otpratili do plaže, na kojoj je čekalo romantično iznenađenje. Dobila je tablet i slušalice kako bi odgledala film koji je Din pravio čak godinu dana.

– Do sada si verovatno shvatila da je tvoje rođendansko iznenađenje u obliku videa. Ali ono što ne znaš je da da sam ovo iznenađenje planirao duže od godinu dana – kaže Din.

On je želeo da je zaprosi na drugačiji, poseban način. Zato je snimio sebe kako pita Dženifer da se uda za njega 365 puta natpisom na beloj tabli, svaki put sa drugim datumom.

Kada se na snimku pojavi prosidba koju je snimio dan pre, ona se konačno okreće i zatiče dečka na plaži sa već poznatom belom tablom u ruci, a Din je spreman da postavi pitanje poslednji put.

Pogledajte romantičan video i saznajte odgovor devojke

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien