Restoran Medont


Slanački put 21, Beograd


+381 11 27 82 678
+381 65 360 7850
www.restoranmedont.rs

Svečana sala za svadbe restorana Medont nalazi se nedaleko od centra Beograda, u ulici Slanački put broj 21, na opštini Palilula. Restoran raspolaže sa dve sale, kapaciteta 80 i 400 mesta. Velika sala za svadbe može da primi i više od 400 ljudi, ali smo odlučili da bude ovaj broj, jer je jako važno da ljudi imaju dovoljno prostora da uživaju u svom veselju i da sala zadrži svoj prepoznatljiv elegantni stil.

Naša sala za svadbe se izdvaja svojom romantičnom atmosferom uz sveće. Prigušeno svetlo pod zvezdanim nebom. kompletan prostor je klimatizovan, a za sve goste restorana obezbeđen je parking prostor. Sala nema pregradnih zidova, te tako samo raspored stolova određuje broj gostiju. Restoran “MEDONT” u ponudi ima nekoliko svadbenih menija i svi su na bazi “all inclusive”, ali smo spremni da svaki korigujemo prema vašoj želji i vašim potrebama. Vodili smo računa da naša sala za svadbe bude akustična i da ima dovoljno prostran podijum za igru što je jako važno za svako veselje.
Posetite nas. Spremni smo da naše višegodišnje iskustvo u organizaciji venčanja podelimo sa vama i tako vam pomognemo u realizciji svake vaše želje.Sa nama vaše želje postaju stvarnost.

Dobro nam došli!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien