Revija poznatih dama u venčanicama 2013

Revija poznatih dama u venčanicama je praznik ne samo za devojke koje traže savršenu haljnu za venčanje, već i za sve koji vole modu.

Sve ono što je najmodernije u svetu – materijali, boje, dezeni, asesoari, kao i mnoštvo drugih noviteta koji su doneli “malu revoluciju” kada je moda venčanica u pitanju, imaćete prilike da vidite na predstojećem Wedding weekend – u. I ove godine “kruna sajma” je sada već kultna “Revija javnih ličnosti u venčanicama”. Zahvaljujući organizatoru, magazinu “Venčanje”, poznate dame, na radost svih poklonika mode, prošetace pistom 15. februara.

One će nam dočarati kako su svetski dizajneri osmislili venčanice ukašene peplumom, kako izgledaju glamurozne venčanice otkrivenih leđa za 2013. kao i koje su to boje pored bele aktuelne za ovu sezonu venčanja. Takođe, dizajneri su nas uverili da čipka nikada ne izlazi iz mode, ali i pokazali pravi način kako da se uklopi sa dužinom haljine. Do sada ste u ulogama mlade na revijama u okviru Wedding weekend – a imali priliku da vidite najpopularnije
domaće glumice, pevačice, sportiskinje, tv lica, a ko će ove godine poneti najluksuznije haljine prvi ćete saznati ako dođete u hotel Hyatt Regency tačno u 19 časova. Ukoliko planirate venčanje tokom 2013. godine, krajnje je vreme da se odlučite za venčanicu kojom ćete zakoračiti u novi život. Odabir venčanice je nesumnjivo “najbitnija sporedna stvar” venčanja i zadatak koji mladama zadaje velike nedoumice i glavobolje, naročito ako ste dama koji voli da spaja moderno i tradicionalno.

Dizajneri se ove sezone više nego ikada odlučuju za raskošne tkanine, ali u boji. Od zagasito i vatreno crvene, preko nebesko plave i srebrne pa do pastelnih nijansi. Ono o čemu se najviše mora voditi računa jeste da uskladite boju venčanice sa bojom vašeg tena. Neko opšte mišljenje vlada da za jako svetao ten treba birati pastelne tonove venčanica a izbegavati čisto belu boju. Međutim, imajući u vidu aktuelni trend, buduće mlade bi mnogo pogrešile ako ne bi uzele u obzir haljine u svetlo plavoj boji, koje su ove sezone apsolutni hit, i po mom mišljenju , pun pogodak za letnje mlade.

Što se tiče krojeva, dizajnerima su ove godine u fokusu leđa. Bilo da su otvorena ili prekrivena čipkom, ovaj detalj je aktuelan jer je ženstven, sexy ali i odmeren. Kada je reč o dužini haljine, uglavnom su zastupljene dugačke venčanice. Jedan od detalja koji su ove godine uneli malu revoluciju u svet venčanica je peplum. Peplum ste do sada imali prilike da viđate na kaputima, suknjama, ili mini haljinama. Peplum je detalj koji je ove godine jedan od najzastupljenijih kada je reč o dizajnu venčanica. A ne čudi ni zašto – ovaj detalj oko struka je popularan zato što je izrazito ženstven i daje figuri oblik peščanog sata.

A čipka nas na sreću i dalje ne napušta i neće sve dok bude romantičnih dezena. Dizajneri se odlučuju za venčanicu sa čipkom, sa istim žarom kao i nekada. Samo je razlika u motivima čipke koji su se pojavili ove i poslednjih godina. Svakako je, kao detalj koji daje romantičnu notu, čipka najbolji izbor, ali se pri tom mora imati u vidu da materijali sa kojima se kombinuje, budu usaglašeni.

Novitet nisu samo nove boje haljina, hit je nesumnjivo i trend transformacije. Mlade su ove sezone pošteđene, jer više ne moraju da kupuju i drugu haljinu pored venčanice, da bi se posle presvukle. Dizajneri su im izašli u susret i kreirali su venčanicu koja se jednim potezom – skidanjem nekoliko slojeva – može transformisati u sexy i udobnu haljinu za ples.

Sada je jasno je da je 2013, godina mini revolucije u trendovima venčanica. Tako da je mladama olakšan posao pri odabiru haljine. Ovo je godina u kojoj, bar kad su u pitanju trendi haljine za venčanje, sve dopušteno. Zato savetujemo vam samo jedno – budite svoje i originalne!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien