Revija visoke mode „Amato Fashion show“

Glamurozna revija visoke mode „Amato fashion show“ održana je prošlog vikenda u Beogradu u hotelu Radisson Blu Old Mill. Amato Haute Couture jedan je od najtraženijih dizajnera današnjice i umetnik koji je pokupio najbolje kritike na ovogodišnjem New York fashion week-u.

Furne One dizajner predstavio je beogradskoj publici svoje čarobne, svetlucave haljine koje smo do sada imali prilike da vidimo samo na svetskim zvezdama Heidi Klum, Jennifer Lopez, Nikole Schrezinger, Amber Rose čiji su primaran izbor za crveni tepih baš haljine ovog brenda. Čast da otvori reviju popularnog dizajnera imala je atraktivna pevačica Milica Pavlović. U kreacijama popularnog brenda i dizajnera imale su priliku da uživaju svi prisutni medju kojima su i poznate dame Lena Kovačević, Mirka Vasiljević, Katarina Gojković, Maja Vicković, Sandra Perović, Olivera Jovićevič.

Amato 2

Amato 4

Amato 5

Amato 6

Amato 7

Amato

Furne inspiraciju nalazi u preplitanju kultura , kombinaciju istočnih i zapadnih elemenata, stvarajući jedinstvene komade za urbane klijente ostavljajući svoj lični i kulturni pečat.


Priredila Valentina Janićijević

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien