Savet mladama: 3 stvari koje ne treba da radite pred venčanje

Foto: Nemanja Novaković

Ako je do venčanja ostalo još sedam dana, obavezno zakažite probu venčanice i uradite manikir, ali neke stvari nikako ne treba da radite uoči venčanja. Pogledajte i koje…

 

Ukoliko do venčanja sitno brojite, na listi obaveza koje treba da uradite, možete staviti nešto i što ipak ne treba. Preporučujemo vam koje tri stvari treba da zaobiđete, ako ste na korak do venčanja.

 

1. Šišanje i farbanje

Ako ste već smislile jednu frizuru, dve ili tri i na kraju nemate ideju kako može da izgleda vaša frizura, u tom trenutku kao dobra ideja može da vam se učini da treba da se ošišate ili pak ofarbate. Nove promene pred venčanje, pogotovo kada je u pitanju kosa, nikako nisu dobar izbor. Ukoliko kosu previše skratite, neke frizure sigurno nećte moći da napravite, a ako kosu ofarbate u drugu boju, možda vam neće dobro stajati. Razgovarajte sa vašim frizerom i sigurno ćete pronaći neku dobru frizuru.

 

2. Vežbanje i dijeta

Želite da smršate još taj jedan ili dva kilograma i sve radite da to i postignete. Napornim vežbanjem ćete postići upravo suprotan efekat. Da li ste ikada čuli da je neko smršao za sedam dana. Nemojte dozovliti da vas na venčanju celo telo i svaki mišić boli. Takođe, iscrpljujuće dijete, koje uključuju samo voće i bukvalno izgladnjivanje obavezno preskočite. To nije način da smršate. Ne želite da se na vašem venčanju osećate malaksalo i iscrpljeno.

 

3. Novi proizvodi za negu lica

Ako vam je drugarica upravo preporučila savršenu kremu ili dobar puder, to ostavite po strani i probajte posle venčanja. Zaista nije pravi trenutak da sedam dana pred venčanje eksperimentišete sa proizvodima za lice, jer mogu da vam ne odgovaraju. U najgorem slučaju mogu da vam izazovu alergiju, a dodatni problem nikako vam nije potreban.

 

Pravilo glasi: Nemojte nikako isprobavati i raditi ono za šta niste sigurne u krajnji rezultat pred venčanje. Ako vam je kosa oštećena i svakako joj treba šišanje, to je sasvim u redu, ali nemojte se odlučivati na velike korake koje posle ne možete tako lako ispraviti.

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien