Savet mladama: 3 stvari koje ne treba da radite pred venčanje

Foto: Nemanja Novaković

Ako je do venčanja ostalo još sedam dana, obavezno zakažite probu venčanice i uradite manikir, ali neke stvari nikako ne treba da radite uoči venčanja. Pogledajte i koje…

 

Ukoliko do venčanja sitno brojite, na listi obaveza koje treba da uradite, možete staviti nešto i što ipak ne treba. Preporučujemo vam koje tri stvari treba da zaobiđete, ako ste na korak do venčanja.

 

1. Šišanje i farbanje

Ako ste već smislile jednu frizuru, dve ili tri i na kraju nemate ideju kako može da izgleda vaša frizura, u tom trenutku kao dobra ideja može da vam se učini da treba da se ošišate ili pak ofarbate. Nove promene pred venčanje, pogotovo kada je u pitanju kosa, nikako nisu dobar izbor. Ukoliko kosu previše skratite, neke frizure sigurno nećte moći da napravite, a ako kosu ofarbate u drugu boju, možda vam neće dobro stajati. Razgovarajte sa vašim frizerom i sigurno ćete pronaći neku dobru frizuru.

 

2. Vežbanje i dijeta

Želite da smršate još taj jedan ili dva kilograma i sve radite da to i postignete. Napornim vežbanjem ćete postići upravo suprotan efekat. Da li ste ikada čuli da je neko smršao za sedam dana. Nemojte dozovliti da vas na venčanju celo telo i svaki mišić boli. Takođe, iscrpljujuće dijete, koje uključuju samo voće i bukvalno izgladnjivanje obavezno preskočite. To nije način da smršate. Ne želite da se na vašem venčanju osećate malaksalo i iscrpljeno.

 

3. Novi proizvodi za negu lica

Ako vam je drugarica upravo preporučila savršenu kremu ili dobar puder, to ostavite po strani i probajte posle venčanja. Zaista nije pravi trenutak da sedam dana pred venčanje eksperimentišete sa proizvodima za lice, jer mogu da vam ne odgovaraju. U najgorem slučaju mogu da vam izazovu alergiju, a dodatni problem nikako vam nije potreban.

 

Pravilo glasi: Nemojte nikako isprobavati i raditi ono za šta niste sigurne u krajnji rezultat pred venčanje. Ako vam je kosa oštećena i svakako joj treba šišanje, to je sasvim u redu, ali nemojte se odlučivati na velike korake koje posle ne možete tako lako ispraviti.

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien