Savet mladama: Druga haljina na venčanju

Za pomalo neodlučne mlade koje nisu mogle da izaberu jednu venčanicu ili one koje pored raskošne venčanice žele da se presvuku i osećaju udobnije, druga haljina za venčanje je sjajno rešenje

Mnoge mlade za savršenu venčanicu izdvoje veliku količinu novca, pa ponekad i ne razmišljaju o drugoj haljini za venčanje. Međutim, sve više se pokazuje da je bolje pored venčanice uzeti i haljinu, prvenstveno ukoliko je venčanica duga s velikim šlepom ili ako ima duge rukave, odnosno ako svadbeno veselje potraje. Osim praktičnih razloga, druga haljina na venčanju zanimljiva je po tome što na neki način oslikava vaš duh i temperament, te je u skladu s tim i izaberite. Izdvojili smo tri predloga kako da izgledate lepo kao i u prvoj haljini.

 

1. Elegantna i raskošna

Iako je vaša venčanica duga, ne smeta da i druga haljina takođe bude takva. Nema bolje prilike da obučete elegantnu haljinu, s bogatim detaljima, cirkonima i šljokicama, nego baš na svom venčanju. Takve raskošne haljine u salonima venčanica možete da iznajmite po veoma povoljnim cenama, čime ćete pokazati da imate stila, ali i da vodite računa o troškovima.

elegantna i raskosna haljina za vencanje 1

2. Kratka i lepršava

Ako želite da se osećate udobno i prijatno, onda je kratka haljinica kao stvorena za vas. Ona može da izgleda kao kratka venčanica, ili da kroj bude nešto jednostavniji. Takođe, ukoliko želite da istaknete savršenu figuru, izaberite onu koja će biti strukirana, ali takođe kratka, do kolena.

kratka i leprsava haljina za vencanje 2

PROČITAJTE I: Kratka venčanica: Istaknite vaše atribute

3. Klasična i svedena

Druga haljina ne mora obavezno da bude elegantna i glamurozna, bez obzira da li je duga ili kratka. Ako već imate neku haljinu koja vam dobro stoji, klasičnu i svedenu, slobodno možete baš nju da obučete na svom venčanju. Nije pravilo da je najskuplja haljina i najlepša, već je najvažnije da dobro izgledate i još bolje se osećate u njoj.

klasicna i svedena haljina za vencanje 3

Presvlačenje posle torte

Idealan momenat da se presvučete je posle ponoći, odnosno posle sečenja torte. A ako se pitate koje bi boje druga haljina trebalo da bude, izbor je samo na vama. Može biti bela, kao i venčanica, ali i u nekoj drugoj, samo vašoj boji.

 


Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien