Izazovna mlada: Kako da izgledate seksipilno u venčanici

izazovna mlada

Svaka mlada pored toga što treba da izgleda savršeno, nežno ili romatnično u svojoj venčanici, takođe može da izgleda i seksipilno. Upravo jedan delić na vašoj haljini može da vas učini takvom, a vi pogledajte i koji!

 

Svaka žena na neki svoj upečatljiv način može da izgleda zavodljivo i seksipilno. To možete da postignete i sa vašom venčanicom, ali na jednostavan i umeren način, a da pritom ne izgledate napadno.
Modni kreator Zvonko Marković takođe ističe da mlada treba da izgleda seksipilno i provokativno i da je venčanica ta koja treba da istakne atribute i mladinu figuru, kako bi mladoženja pomislio „ona je prava“ kada je ugleda.

Pogledajte naša tri zanimljiva načina za seksipilan izgled na venčanju.

 

1. Gola leđa

Ako ne želite da godnji deo haljine bude korset, već da ona napred ima tanke bretele ili kratke rukave, onda je odlična ideja da zadnji deo haljine bude otvoren. Zadnji deo venčanice može da ide u V izraz do pola leđa, kako bi haljina mogla da stoji. Ukoliko vam je to previše otvoreno, uvek postoji opcija da vam leđa budu prekrivena providnim materijalom ili čipkom. Tako ćete izgledati u isto vreme romantično, ali i seksipilno.

izazovna mlada

2. Strukirana haljina

Većina mlada pomisli da sa dužom i zatvorenijom haljinom ne mogu da izgledaju zavodljivo. Uska venčanica koja će pratiti liniju vašeg tela, savršena je za seksipilan izgled. Haljina može biti potpuno strukirana i da ravno pada, ili da se od kolena širi, odnosno da izaberete takozvani „sirena“ model haljine.

izazovna mlada

 

3. Šlic na haljini

Možda se mnoge mlade ne odlučuju za haljine koje imaju šlic, ali one su idealne za mlade koje su visoke. Upravo će taj prednji šlic istaći vašu nogu svaki put kada koračate. Bilo da je haljina lepršava ili od čvrstog materijala, najvažnije je da šlic ne bude previše veliki, kako se haljina ne bi mnogo pomerala. Ogovarajuća dužina šlica bila bi do kolena ili malo iznad kolena.

izazovna mlada

Za postizanje seksipilnog izgleda, najbitnije je pronaći pravu meru. Tek toliko da pokažete najlepšu stranu vaše lepote kao žena, a opet da ne otkrijete baš sve. Možete se odlučiti za jedan od naših predloga, a ako i vi imate neku zanimljivu ideju, podelite je sa nama i sa ostalim budućim mladama.

PROČITAJTE I: 5 saveta kako da sami kreirate svoju venčanicu


Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien