Saveti za savršenu proslavu godišnjice braka

Foto: Flickr

Obeležite dan venčanja na poseban, romantičan način i stvorite najlepše uspomene.

Rođendani supružnika, dece, kao i druga porodična slavlja i praznici  imaju posebno značenje i trebalo bi ih tradicionalno obeležavati. Međutim, godišnjica braka je naročito važna za skladan odnos bračnih partnera, pa bi trebalo pažljivo osmisliti na koji način ćete obeležiti i šta ćete pokloniti dragoj osobi.

Zajednička avantura

Uradite nešto zanimljivo i drugačije po čemu ćete pamtiti godišnjicu. To može biti kratak kurs plesa, poseta nekoj vinariji, spa centru ili neka druga aktivnost koja će stvoriti lepe uspomene.

Kao nekad
Oživite ponovo vaš prvi sastanak ukoliko je moguće. Izađite u isti kafić, prošetajte istim parkom i poljubite se na istom mestu kao prvi put. Možda je prošlo i više godina, ali izlazak će vas podsetiti na najnežnije emocije koje su nastale baš na tim mestima.

Više o … 5 SAVETA KAKO DA UČVRSTITE VAŠ BRAK

Samo vaša priča

Pustite mašti i kreativnosti na volju i napravite jedinstven poklon – video posvećen vašoj ljubavi. Ukoliko niste vešti u montiranju fotografija i snimaka s venčanja, potražite pomoć profesionalaca.

Klasika koja ne izlazi iz mode

Ono što se najčeše poklanja za godišnjicu braka često je i nešto što će najviše oduševiti vašeg partnera. To su uglavnom parfemi, nakit ili ručni sat. Pri kupovini ovakvih poklona je važno da budete sigurni u ukus partnera. Naravno, nećete pogrešiti ni ako organizujete romantičnu večeru, kod kuće ili u restoranu, a zatim se u spavaćoj sobi prepustite strastima. Ipak se potrudite da ta noć bude posebna, pa ne smete izostaviti sveće, latice ruže, omiljenu muziku i hranu partnera.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien