Savršeno odelo

Kako su na venčanjima u prvom planu uvek venčanice i mlade, mnogi pretpostavljaju da je izbor odela lak i jednostavan posao

Baš kao i pripadnice lepšeg pola i muškarci se trude da odaberu odelo koje im najbolje pristaje i potraga za njim nije nimalo laka. Zato su u pomoć mladoženjama priskočili dizajneri i stilisti koji im nude nekoliko jednostavnih saveta da potraga za odelom bude laka i uspešna.

Mnogi savetuju da mladoženje ne iznajmljuju odelo, jer za istu ili malo veću sumu novca, mogu da kupe ono koje će nositi u svakoj svečanoj prilici narednih nekoliko godina. Takođe, mnogi ne žele da sudbonosno “da” izgovore u odelu koje je pre njih nosilo nekoliko ljudi, pa je kupovina i za njih najbolji izbor.

Za mnoge je šivenje odela najbolji potez ako pronađu dobrog krojača, jer će tada imati punu slobodu u izboru materijala i modela, a nijedno odelo ne stoji bolje od onog šivenog po meri.

Važan savet je da mladoženje slede isključivo svoj instinkt i eventualno sugestije mlade, jer će sigurno biti nezadovoljni izborom ako na njega budu uticali drugi ljudi.

Prema rečima dizajnera, crna i sve varijacije sive boje uvek su pravi pogodak, a odvažnima su svetske i domaće modne kuće ponudile moderne krojeve i jarke boje sakoa i pantalona. Najvažnije je isprobati nekoliko modela i krojeva, kako bi se pronašlo pravo odelo koje će stajati kao saliveno.

I na kraju, kravata ili leptir mašna – zavisi od ukusa.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien