Simbol ljubavi: Tetovaža umesto burme

Foto: Youtube

Dok se na domalom prstu supružnika uglavnom nalaze burme, neki parovi svoju posvećenost iskazuju tetovažom. Evo nekoliko primera tetovaža za zaljubljene

I dalje se tradicionalno na venčanjima parovi kite venčanim prstenovima, a neki se odlučuju za drugačiji način izražavanja ljubavi i posvećenosti partneru – tetovažom.

U pitanju su posebno izabrani motivi koji, poput pravih burmi nose određenu simboliku. Uglavnom su u pitanju tetovaže datuma venčanja ili upoznavanja, inicijali ili puno ime partnera, a često se tetovira i znak beskonačnosti. Nešto maštovitiji mladenci će tetovirati crtež koji tek spojen ima simboliku, pa tako jedan partner ima na domalom prstu sovu, drugi drvo ili se kod supruge na prstu nalazi istetovirano srce, a na mladoženjinom prstu ključ.

Tetovaže bračnih partnera variraju u veličini, pa se one manje, koje uglavnom predstavljaju datum venčanja, mogu naći i ispod klasične burme.

Na ovaj način povezivanja zaljubljeni se odlučuju iz brojnih razloga, neki smatraju da se tako povezuju s dragom osobom zauvek, drugi žele da svoju jljubav pokažu na kreativniji način nego što su to klasične burme.

Evo nekoliko primera tetovaža za zaljubljene

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien