Specijalni efekti na venčanju

specijalni efekti na vencanju 8

Specijalni efekti više nisu rezervisani samo za akcione filmove, već ih mladenci sve češće koriste i na venčanjima.

Pogledajte naše predloge kako vaš prvi ples ili trenutak sečenja svadbene torte možete učiniti zanimljivijim i kada je specijalne efekte najbolje iskoristiti.

Vatromet

Ako želite da vašu zdravicu ili možda prvi ples na otvorenom ukrasi i „šareno nebo“, onda se odlučite za vatromet. Budite maštoviti i tačno se dogovorite sa organizatorom koji će se baviti tehničkim stvarima, vezano za samo izvođenje vatrometa. Cenu određuje njeno trajanje, odnosno koliko će pirotehnike biti iskorišćeno, ali i koju tačno vrstu vatrometa želite. Kod nas je takođe popularno da se vatromet koristi prilikom sečenja svadbene torte.

specijalni efekti na vencanju

specijalni efekti na vencanju 5

specijalni efekti na vencanju 6

Suvi led

Ukoliko želite da vaš ulazak u restoran bude grandiozan, predlažemo vam suvi led. Suvi led kao posebna vrsta specijalnih efekata takođe je idealan i tokom vašeg prvog plesa. Dok budete plesali, izgledaće kao da stojite na oblacima, a svaka mlada u beloj venčanici izgledaće poput anđela. Kod nas cene dosta variraju u zavisnosti od mašina koje se koriste i dužine trajanja i u proseku iznose oko 100 evra. Ipak, vodite računa jer suvi led nije isto što i veštački dim i efekti su prilično različiti.

 

Pogledajte i fotografiju sa venčanja voditeljke Katarine Vučetić, koja je čin iznošenja svadbene torte isplanirala do detalja – sjajan performans plesača sa bakljama, suvi led na podijumu i spektakularan vatromet prilikom sečenja torte.

 

Foto: Foto tajna

Foto: Foto tajna

Balončići od sapunice

Još kao dete pravili ste male balone od sapunice i vode. Zamislite prvi ples uz vašu omiljenu pesmu, a oko vas puno balončića, predivno, zar ne? Takođe je savršen prilikom čina sečenja torte. Ovaj efekat pored toga što je zanimljiv, on je u potpunosti bezbedan, jer neće napraviti nikakve fleke po venčanici i odelu, ili učiniti pod klizavim.

Maja i Zoran Pržić kao najdirljiviji momenat na venčanju pamte prvi ples, koji su ulepšali niskim dimom i balončićima

Maja i Zoran Pržić kao najdirljiviji momenat na venčanju pamte prvi ples, koji su ulepšali niskim dimom i balončićima Mirnovec pirotehnike, Foto:  Foto Peđa Svilajnac

PROČITAJTE I: Maja i Zoran Pržić: Uvek ćemo pamtiti naš prvi ples

Konfete

Najčešći efekat na venčanju jesu konfete. Male i šarene, a toliko interesantne. Možete ih koristiti nakon čina venčanja ili prilikom prvog poljupca. Ranije su se koristile bele ili crvene latice ruža, a danas su konfete dosta popularnije.

 

specijalni efekti na vencanju 7

specijalni efekti na vencanju 9

Baloni želja

Nebeski lampioni ili baloni želja su sve više popularni na svadbama naših mladenaca. Na njima gosti napišu ono što žele mladencima u budućem zajedničkom životu. Onu su najviše poznati na Dalekom istoku, koji se puštaju, kako bi prema legendi odneli brigu i doneli sreću mladencima. Posle mladenačke torte i slatkih zalogaja, savršen je momenat za nebeske lampione.

http://youtu.be/2gJH22WNqyM


Autor: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien