Spojite nespojivo: Dekoracija sa crvenim tonovima

Ako ne želite da u vašoj dekoraciji na venčanju dominira jedna boja, onda možete kombinovati dve boje koje na prvi pogled možda i ne idu jedna uz drugu. Pogledajte kako može da izgleda dekoracija sa bojama koje nikada ne bi spojili!

 

Kada se mladenci odlučuju za dekoraciju, ono što prvo treba da urade jeste da izaberu koje će boje dekoracija biti. Odstupite od klasičnih dekoracija koje obavezno uključuju belu boju. Slažemo se, bela boja ide uz sve, ali bidermajer, dekoraciju u restoranu ili mladina kapija može mnogo zanimljivije da izgleda sa jakim bojama, koje su naizgled slične, ali ipak različite. Za vas smo izdvojili tri načina dekoracije u kojoj dominira crvena boja sa još jednom drugom bojom.

 

1. Crvena i roze

Iako možda nikada ne bi obukle bilo kakvu odevnu kombinaciju u crvenoj i roze boji, ovaj spoj nepospojivog može da izgleda zaista savršeno. Crvene latice ruža pomešane sa nežnom roze, očaraće prostoriju u kojoj pravite venčanje. Sve će mirisati na ljubav, jer je crvena ipak boja ljubavi, a roze boja svakako nastaje od crvene. Naravno, nemojte preterivati da baš svaki detalj bude u znaku ove dve boje. Neka vam u ovim bojama bude cveće ili oni mali detalji i ukrasi koji će se naći na stolovima.

dekoracija u crvenoj i roze boji

2. Crvena i narandžasta

Kada god pogledamo neki predmet koji je crvene i narandžaste boje, razlika postoji i ona je očigledna. Međutim kada bi napravili bidermajer od ove dve boje, uvidele bi koliko su zapravo boje slične, kao da se utapaju jedna u drugu. Narandžasta boja uneće vedrinu i jednostavnu crvenu dekoraciju učiniće drugačijom i posebnom.

dekoracija u crvenoj i narandzastoj boji

3. Crvena i ljubičasta

Obično kažemo kako bi neke stvari došle do izražaja, dobro je napraviti kontrast. Međutim sa crvenom bojom zaista možete da eksperimentišete, jer će svaka druga boja da ide uz boju ljubavi. Takav primer upravo je ljubičasta. Iako bi naizgled dekoracija delovala tamno, ljubičasta boja će crvene detalje učiniti elegantnijim i raskošnijim.

dekoracija u crvenoj i ljubicastoj boji

Pogledajte upravo takav jedan bidermajer za koji je je bila zadužena agencija White, sa kojim je pozirala Jelena Gavrilović na snimanju najnovijeg broja magazina Venčanje.

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien