Tajno venčanje na jugu Francuske

Britanska glumica Kira Najtli pre nekoliko dana u tajnosti je izgovorila sudbonosno „da“ rokeru Džejmsu Rajtonu u gradiću Mazan na jugu Francuske. Nova Ana Karenjina iznenadila je javnost skromnom ceremonijom u gradskoj većnici kojoj je prisustvovalo svega desetak zvanica, a tradicionalno venčanje obavljeno je na francuskom i engleskom jeziku.

Nakon venčanja mladenci i gosti su se premestili na obližnje imanje u vlasništvu Kirine majke, čija se vrednost procenjuje na oko tri miliona funti, a do kasno u noć zabavljao ih je bend „The Klaxons“ u kojem Rajton svira klavijarture. Glumica je blistala u kratkoj „Šanelovoj“ venčanici od tila, a ovu lepršavu kombinaciju upotpunila je jaknicom iste modne kuće, ravnim sandalama i cvetovima u kosi. 

[pull_quote align=’right’]Iako se njeno bogatstvo procenjuje na oko 30 miliona funti, mladenci su se do imanja dovezli – „reno kliom“. [/pull_quote]

Prema rečima gostiju, među kojima su bili i glumica Sijena Miler i poznati dizajner Karl Lagerfeld koji je dizajnirao mladinu venčanicu, intimna ceremonija bila je veoma romantična, a popularna glumica je u jednom trenutku i zaplakala. Mladenci će po povratku u Englesku organizovati još jednu proslavu za porodicu i prijatelje.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien