Tvoja savršena venčanica

Bez obzira na modu i modne trendove, venčanica u kojoj se najčešće udaju je baš ona koja nije ni u trendu, a ni deo njihovih snova. Njen izbor zapravo se svede na kraju na haljinu u kojoj se sama sebi dopadne pred ogledalom. To je haljina u kojoj se ona dobro oseća.


Prilikom pripreme venčanja, buduća mlada najviše razmišlja o tome kakvu će venčanicu da obuče. To je i razumljivo jer, bez obzira na to kako će izgledati svadbena ceremonija, mlada je svakako zvezda i u prvom planu tog dana. Zato je jako bitno da venčanica bude krojena za vas i da izgledate savršeno u njoj. Još od najranijeg detinjstva devojke maštaju o svojoj venčanici iz snova. Međutim, pored venčanice sa mnogo kristala, i velikom krinolinom, uglavnom se opredeljuju za venčanicu svedenije forme i sa manje kristala. Tu modu diktiraju brendovi novijih kolekcija.

Međutim, postoje i druge zavrzlame. Bez obzira na modu i modne trendove, venčanica u kojoj se najčešće udaju je baš ona koja nije ni u trendu, a ni deo njihovih snova. Njen izbor zapravo se svede na kraju na haljinu u kojoj se sama sebi dopadne pred ogledalom. To je haljina u kojoj se ona dobro oseća. To je model venčanice koji joj je udoban. Savršena forma u kojoj je ne steže korset, u kojoj se lagano kreće, bez zavzlama oko nogu, i koračanja.

Savršena venčanica je upravo ona u kojoj se same mlade prepoznaju. I na njihov izbor niko ne može da utiče. One same osete čari te haljine, i to je to. Ali, nekada su želje jedno, a mogućnosti drugo. U zavisnosti od građe tela, i visine morate da birate venčanicu. Ukoliko je vaše telo kruškastog oblika, za vas su idealne venčanice od težih materijala jer vam tako donji deo tela neće biti izražen. Ukoliko ste nižeg rasta, važno je da venčanica ima istaknut struk, kako bi vaš struk i vaše noge bile u prvom planu.

Veoma je bitno da to bude venčanica sa što manje sitnih detalja. Ukoliko ste visoki i tanki, vaš izbor bi morao da bude venčanica svedenije forme sa što manje modnih ukrasa kako se ne bi izazvao kontraefekat. Naravno, ne smete zaboraviti na obim vaših grudi. Ukoliko imate manje grudi obavezno se opredelite za korset koji će ih vizuelno podići, a istovremeno vizuelno i povećati. Ako niste ljubitelj korseta, idealan izbor za vas je haljina s diskretnim dekolteom ispod kojeg ćete obući push-up. Za devojke sa većim grudima idealan je model venčanice sa većim dekolteom koji će istaći vaše poprsje.

Naravno, morate paziti da ne preterate, jer ipak za dan venčanja treba da izgledate pristojno i elegantno, a ne napadno i vulgarno. Ako je vaš broj veći od svakog konfekcijskog, najbolje je da izbegavate modele venčanica od rastegljivih materijala i, ako je ikako moguće, da ne budu u A kroju.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien