U modi je zeleno

Vodeći svetski organizatori venčanja već mesecima „bruje“ kako je ove godine zelena najmodernija boja, kada je reč o dekoraciji i cveću na venčanju. Sve varijacije ove boje, od trava zelene do boje masline učiniće vašu proslavu istovremeno elegantnom i egzotičnom.

Pozivnice su prva stavka na listi koju možete ukrasiti ovom bojom, a kako predlažu stručnjaci, bele stolnjake „začinite“ zelenim salvetama. Neka cvetni aranžmani budu ukrašeni listićima masline, baš kao i dekorativne sveće, a mnogi su ove godine eksperimentisali i sa zelenim tonovima svadbene torte.

Stolice takođe mogu biti ukrašene zelenim mašnama, a kuma ili deveruše se sve češće odlučuju baš za ovu boju haljine.
Ni bidermajer nije izuzetak, pa ga ukrasite lišćem i grančicama.

[pull_quote align=’right’] Smaragdno zelena proglašena je bojom 2013. godine u modnom svetu [/pull_quote]

Mlade koje su opčinjene ovim trendom nosile su pojaseve ove boje preko venčanih haljina, nakit smaragdnih tonova ili su kosu ukrasile zelenim šnalama i mašnama. Novom trendu poklekli su i muškarci, pa nije retkost videti mladoženje sa kravatama i leptir mašnama u boji masline.

A kako su ove godine najpopularnija venčanja u prirodi, poneki zeleni detalj samo će dodatno naglasiti lepotu sveže pokošene trave i krošnji drveća koje okružuju mladence i goste.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien