Unicut hair studio


Kondina 26 , 11000 Beograd
+381 11 337 33 00
+381 63 814 00 93
unicut.bgd@gmail.com
www.unicut.rs

Frizure za venčanje za moderne mlade

Prepustite se veštini, kreativnosti i lepoti, koju će vam ova mlada i ljubazna ekipa pružiti. Unicut hair studio ima poseban, pre svega moderan pristup prema frizurama i stilu koji stvara i pruža svojim klijentima. Predvođeni poznatim beogradskim frizerom Dejanom Kostićem ovi ambiciozni ljudi već godinama postavljaju standarde i nove trendove modernih frizura.

Nega i zdrava kosa su prioriteti pri postizanju željenih rezultata kod svakog klijenta i jedan od glavnih faktora za postizanje sklada i lepote vaše kose. Sve to vešto uklopljeno uz vaš stil, naglasiće vašu atraktivnost i pojačati utisak vaše persone.

Unicut tim svake godine organizuje godišnju reviju frizura “Moderno je biti kulturan i Kulturno je biti moderan” koja se već godinama održava 9. oktobra, na najrazličitijim lokacijama.

Od 2015. godine Unicut tim je i zvanični hair& beauty partner Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari „Wedding weekend“.  Osim originalnih frizura koje posetioci mogu videti na tradicionalnoj reviji „Poznate dame u venčanicama“, Dejan Kostić i njegov tim od sada će u okviru radioničarskog programa svim budućim mladama pružiti stručne savete i pomoći im da odaberu adekvatnu frizuru za svoje venčanje.

Unicu tim frizera je do sada osvajao mnoga prvenstva države, prvenstva Beograda i dobio brojne nagrade sa bitnih takmičenja, a edukovali su se na uglednim akademijama u Londonu, Parizu, Bolonji, Milanu, Frankfurtu, Solunu…

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien