Uradi sama: Oslikajte cipele za venčanje

cipele za venčanje
foto Jovana Tomašević

Ako ste oduvek volele da vaši odevni detalji budu specifični, ideja oslikavanja cipela je kao stvorena za vas. Pogledajte kako možete da ukrasite cipele za venčanje i to potpuno same ili uz pomoć prijatelja!

 

Ukoliko volite da pravite nakit ili da starim torbicama date novi izgled, onda možete i cipelice za venčanje da napravite da izgledaju unikatno i posebno. Za vas smo izdvojili nekoliko stvari koje možete da naslikate na svoje cipele za venčanje.

 Reči ili brojevi

Kako bi zaobišle jednostavne cipele za venčanje, možete da napravite malo drugačije i jedinstvene cipele, tako što ćete na njih naslikati bilo šta što želite. To mogu biti važni datumi ili brojevi, kao i reči ili inicijali vaših imena. Brojevi ili reči mogu biti naslikani preko cele cipele, ili da budu manji pa da se nalaze u jednom uglu cipelica.

cipele za venčanje

 Zanimljive šare

Ako želite da izrazite vašu kreativnost, onda ciplice mogu da izgledaju kao pravo malo umetničko delo. Naslikajte čiča gliše, mašnice, cvetiće, sve ono što vas asocira na venčanje. Kako bi se šare što bolje videle, često mlade biraju cipele u beloj boji, ali one mogu biti i bilo koje druge boje.

cipele za venčanje

Najbitnije je da boje koje koristite za oslikavanje cipela, uklopite uz vaš aksesoar ili bidermajer. Razne šare i detalje možete naslikati i na baletankama ili patikama, ako ne želite da nosite visoke potpetice na venčanju.

Pogledajte i kakve je cipelice na svom venčanju nosila mlada Ana iz Čačka, koje je za nju specijalano iscrtala umetnica Maja Pantović, a sve to zabeležila fotograf Jovana Tomašević.

 

cipele za vencanje4

cipele za vencanje3

cipele za vencanje2

Evo predloga iz Agencije „White“ kako da sa istom šarom oslikate patike, čaše za šampanjac i kutiju za koverte.

cipele za vencanje

Foto: Ivana Todorović

PROČITAJTE I: Cipele za mladu: Budite originalne u ravnoj obući


Priredila: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien