Uskoro na ludi kamen

Nakon što je ceo svet šokirala vešću da je iz zdravstvenih razloga odstranila obe dojke, prijatelji Anđeline Džoli i Breda Pita svega nekoliko dana kasnije, medijima su otkrili da glumica želi što pre da se uda.

Iako se o venčanju slavnog holivudskog para govori i piše već godinama, pa mnogi najavama više ne veruju, najverovatnije će sudbonosno “da” izgovoriti ubrzo. Kako se “šuška” jedna od najlepših svetskih glumica, ne želi više da čeka, jer je shvatila da je život suviše kratak, a i njihovo šestoro dece neprekidno ih pitaju kada će se venčati. Iako smatraju da su već venčani, važno im je da vezu ipak ozvanične, naročito nakon poslednjih događaja.

Verili su se 2011. godine, a Pit je tada svojoj dragoj poklonio dijamantski prsten vredan pola miliona dolara

Venčanje će zasigurno biti intimno i skriveno od očiju javnosti, jer su Bred i Anđelina odlučili da, upravo iz tog razloga, proslava ne bude u njihovom dvorcu Miraval u Francuskoj. Najvažnije je da mesto bude bezbedno i omogući im privatnost, a zanimljivo je da se kao potencijalne lokacije pominju Bosna, Kambodža ili Haiti. Anđelina želi da takvim činom uključi dobrotvorni rad kao UN ambasadorka dobre volje u svoj privatni život.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien