Vaši inicijali na venčanju ili ljubav se zove imenom tvojim

Andriana i Stojan su svoje inicijale iskoristili na više načina, Foto FVS

Želite da vaše venčanje bude originalno i prepoznatljivo? Potpuno se slažem sa vama, jer iz ličnog iskustva znam koliko je važno da tog dana ostavite lični pečat. Predlažem vam da na različitim dekoracijama i detaljima iskoristite vaše inicijale i datum venčanja. Na vama je da razmislite o fontu i ispisu slova, a evo i mojih sedam predloga kako sve možete prikazati vaše incijale.

 1. Inicijali od stiropora na mladenčakom stolu

Ovo može biti sjajna i veoma povoljna dekoracija na vašem centralnom stolu, a uz par svećnjaka i cvetnih aranžmana, vaš sto može izgledati bajkovito. Uglješa Đorđević, koji se bavi profesionalni sečenjem stiropora kaže da cene incijala zavise od veličine slova, ali i materijala. Cene slova od stirpora do jednog metra širine i pet do deset centimetara dubine su: 1.500 dinara – bela, 2.000 dinara – u boji i 2.500 dinara ukoliko želite da vaši inicijali zablistaju u zlatnoj ili srebrnoj boji. Cene za inicijale od stirodura, koji je tvrđi, postojaniji i trajniji od stiropora, 30 odsto su veće. Ono što je svakako naš predlog je da od ovog materijala, osim inicijala, ispišete i reč Ljubav, Love, ili jednostavno DA.

Inicijali-na-vencanju

 1. Inicijali projektovani na zid iza mladenačkog stola

Lepa i otmena svetlosna dekoracija na zidu ili zavesi iza mladenačkog stola može biti savršena kulisa za vaše fotografije sa venčanja. Evo kako su zaposleni u Agenciji za venčanja „Samo kaži DA“iskoristili incijale.

Inicijali-na-vencanju4

 1. Vaš potpis na podijumu za igru

Nalepnice sa vašim incijalima mogu se povoljno izraditi u većim dimenzijama i zalepiti na podijum za igru. Kako mnoge vesele fotografije nastaju upravo na ovom mestu,sigurna sam da će se gosti uvek rado sećati vašeg venčanja.

Inicijali-na-vencanju3

 1. Inicijali na torti

Metalni, žičani, beli, srebrni, ukrašeni Svarosvki kristalima, jestivi od fondana… vaši incijali na vrhu svadbene torte. Ukoliko se odlučite da personalizujete vašu tortu, vodite računa da vam preostale dekoracije budu jednostavne, kako torta ne bi bila previše kitnjasta.Inicijali-na-vencanju2

 1. Pokloni za goste

Pokloni za svatove su sve popularniji. Ukoliko ste se odlučili za čokanjčiće, možete napraviti jednostavne kartice sa vašim imenima, odnosno incijalima. Sada po povoljnim cenama možete kupiti biskvitne kolačiće ukrašene šećernom rojal masom. Možete se odlučiti za dve boje, svetliju za podlogu i tamniju za vaše incijale, koje su u skladu sa bojama vašeg venčanja. Oni su jednostavni za transport, a mogu lepo izgledati upakovani u celofan.

incijali-na-vencanju-pokloni-za-goste

 1. Baš vaše salvete

Štampanje personalizovanih salveta od sada je dostupno i na našim prostorima. Štamparije nude mogućnost da vam na salvetama u boji po vašem izboru odštampaju poruku po želji. To mogu biti vaša imena, datum vašeg venčanja, ali i samo vaši, pogađate – inicijali.

inicijali-na-vencanju-salvete

 1. Kartice sa brojevima stolova

Kako bi sve bilo u skladu, isti font iskoristite da na belom papiru odštampate brojeve za stolove uz, naravno, vaše icnijale. Papire možete potom da zalepite na tvrđi hamer ili da ih stavite u ramove za slike. Ovaj predlog savršeno se uklapa u nežna venčanja, sa detaljima u popularnom vintidž stilu.

inicijali-na-vencanju-kartice-za-stolove

Lepi fontovi za inicijale koje možete iskoristi

 • MICHELLE FLF
 • MONOGRAM KK SC
 • LAVANDERIA
 • LITTLELO

*Sajt za besplatne fontove: www.damasklove.com

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien