Venčanica od 35 metara svile koja je svet ostavila bez daha (FOTO)

Foto: Instagram

Ćerka poznatog britanskog bankara, Nel Dajmond, nosila je na svom trodnevnom venčanju luksuznu venčanicu o kojoj se već danima priča na Internetu. Pogledajte zbog čega…

Dizajner Oliver Dejskens (Oliver Theyskens) kreirao je venčanicu za ćerku Roberta Boba Dajmonda, jednog od najuspešnijih bankara u Britaniji. Ekstravagantna haljina sašivena od 35 metara svile, ima originalan korset sa srcolikim izrezom, savršene detalje od perja i šlep dugačak skoro pet metara, te je samo za materijal potrebno bilo izdvojiti između 250 i 300 hiljada dolara.

PROČITAJTE I: Venčanica koju je nosila izabranica Džordža Klunija

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kako bi obukla ovu bogatu venčanicu i kasnije u njoj hodala, dvadesetpetogodišnja Nel Dajmond je morala da unajmi nekoliko asistenata.

PROČITAJTE I: Moja savršena venčanica princeza kroja

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Svadbena ceremonija je održana u luksuznom hotelu u Francuskoj, prenosi Daily Mail, a fotografije nastale tom prilikom zapalile su društvene mreže.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nakon što je venčanje završeno, prelepa mlada presvukla se u, ništa manje elegantnu, belu haljinu (u stilu grčke boginje), koju je kreirao prijatelj njenog oca, poznati kreator Prabl Gurung.
Anja Anđelić

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien