Venčanja poznatih: 8 destinacija za venčanje iz snova

Predstavljamo vam osam poznatih parova koji su se zakleli na večnu ljubav na najromantičnijim mestima širom sveta . Mogu li Venecija ili London biti vaša destinacija za venčanje?

Najvažniji i najlepši dan svih mladenaca jeste dan venčanja. Dan kada se obavežete na večnu ljubav pred svojom porodicom i prijateljima. Do tog trenutka, treba puno toga obaviti, ali i odlučiti gde će zapravo biti mesto radnje u kome će odvijati vaša lična bajka sa vama u glavnim ulogama. Većina mladenaca, najpre iz  finansijskih razloga, a potom i iz praktičnih razloga, venčanje želi da organizuje u Srbiji. Ipak, pogledajte koje su to destinacije poznati izabrali za svoje venčanje. Ko zna, uvek ostaje opcija odlaska na medeni mesec.

1. Princ Vilijam i Kejt Midlton, Vestminsterska opatija, London, Engleska

Venčanje godine, koje je izgledalo poput bajke, odigralo se baš u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Da podsetimo, par se venčao u aprilu 2011. godine, a ceremoniju venčanja uživo su prenosile televizije iz čitavog sveta.

Destinacije za vencanje 2

2. Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, Boone Hall Plantation, Čarlston, Južna Karolina, SAD

Da li sanjate o rustičnom venčanju u prirodi? Ovaj poznati par sigurno jeste, zato je njihov izbor bila plantaža u Čarlstonu u Južnoj Karolini. Ova plantaža je jedna od najstarijih u Americi, a fotografije sa ovog mesta su zadivljujuće.

Destinacije za vencanje 3

3. Dejvid i Viktorija Bekam, Luterstonov dvorac, Okrug Dablin, Irska

Oksford, Dromoland, Kabra… Irska je zemlja u kojoj jednostavno, umesto restorana, lako možete izabrati i dvorac za venčanje. Bekamovi su se odlučili za Luterstonov zamak, koji odiše pravim mirom i elegancijom. A naravno, pružiće vam nezaboravnu pozadinu na fotografijama.

Destinacije za vencanje 4

4. Ben Aflek i Dženifer Garner, Parot Kej, Turks i Kajkos

Šta je lepše od peskovite plaže za mala i romantična venčanja? Ovaj glumački par, odlučio se upravo za ostvo Turks i Kajkos, koji ima prelepe netaknute plaže. Ovakva destinacija može biti idealna za medeni mesec.

Destinacije za vencanje 5

 5. Kim Kardašijan i Kanje Vest, Forti Belvedere, Firenca, Italija

Vaši snovi mogu da postanu java u srcu renesanse. Kim Kardašijan i Kanje Vest izabrali su upravo takvo venčanje u prelepoj Italiji. Toskana je regija koja vam pruža puno mogućnosti. Bilo da želite da se venčate u dvorcu, na imanju ili vinogradu, Toskana vas neće razočarati.

Destinacije za vencanje 6

6. Bredi Pit i Anđelina Džoli, Chateau Miraval, Francuska

Dugo očekivano venčanje konačno je održano ove godine u dvorcu Miraval, u mestašcu Korens u Francuskoj. Ceremonija je bila održana na imanju čak od 1.200 hektara. U ovom mestu takođe se mogu pronaći velelepni vinogradi, bašte i dvorišta za fotografisanje.

Destinacije za vencanje 7

7. Nikol Kidman i Kit Urban, Cardinal Cerretti Memorial Chapel, Sidnej, Australija

Ovaj par venčao se na svom terenu, u očaravajućij kapeli u Sidneju. Kapela sa visokim svodom tavanice, belim oltarom i crvenim zavesama idealna je za katolička tradicionalna venčanja.

Destinacije za vencanje 8

8. Džordž Kluni i Amal Alamudin, Venecija, Italija

Venecija – mesto gde večno vlada romantika. Ovaj grad je specicifičan po posebnim hotelima koji oduzimaju dah i nikada ne postoji loše vreme u godini da se venčate baš tamo.

Destinacije za vencanje 9

 


Priredila: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien