Venčanje u novogodišnjem stilu

Venčanje u zimskim danima posebno je čarobno zbog snega, ali i praznične atmosfere koja može da oboji dekoraciju, vaš stajling, pa i samu proslavu. 

 

Ukoliko je vaša godišnjica zabavljanja u decembru ili vas je vaš dragi zaprosio u novogodišnjoj noći, onda je možda baš decembar pravi mesec da se i venčate.

Pogledajte predloge koje smo izdvojili za vas kako možete da napravite venčanje u stilu Nove godine.

venčanje u stilu nove godine 1

1. Vatromet i prskalice

Kada kažemo Nova godina, prvo pomislimo na veliki vatromet i prskalice koje smo svi kao deca obožavali. Priredite pravo malo iznenađenje vašim gostima, tako što ćete svi upaliti prskalice, na primer posle sečenja torte, a ponoć rezervišite za vatromet.
PROČITAJTE I: Specijalni efekti na venčanju

venčanje u stilu nove godine 2

2. Rekviziti za savršene fotografije

Venčanje u stilu Nove godine idealno je da iskoristite različite rekvizite koje vaše fotografije mogu da učine još zanimljivijim. Šeširi, krunice, brkovi, ili konfete samo su od nekih stvari koje će vaše venčanje učiniti ludim i nezaboravnim, baš kao i novogodišnju noć.

PROČITAJTE I: Začinite fotografije sa venčanja šašavim rekvizitima

venčanje u stilu nove godine 3

3. Torta i dekoracija

Pravi je momenat da vaša torta ne bude klasična – na tri sprata i da na vrhu ima figuricu mladenaca. Naručite tortu koja će biti u zlatnoj, srebrnoj ili nekoj drugoj boji. Mogućnosti su bezbrojne. Može biti dodatno ukrašena zlatnim zvezidacama, ili da bude u stilu sata, na kome će biti nacrtane poklopljene kazaljke. Za koju god boju dekoracije da se odlučite, obavezno imajte neke detalje koji će biti od šljokica ili sitnih cirkona.

venčanje u stilu nove godine 4

4. Odevni detalji

I vi se potrudite, jer kao mladenci treba da se uklopite sa celom temom i ambijentom. Upotpunite venčanicu glamuroznim cipelama sa šljokicama ili upadljivim nakitom, a mladoženja može svoj izgled da učini drugačijim odabirom sjajne kravate ili zvezdice umesto klasičnog ukrasa od ružica na reveru.

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien