Za majke mladenaca: 6 top saveta za organizaciju venčanja deteta

Foto: Tumblr

Planiranje venčanja nije važno samo mladencima – evo nekoliko saveta za buduće tašte i svekrve.

Verovatno ste ponosne, ali i uzbuđene jer se približava dan kada će vaše dete izgovoriti sudbonosno „Da“. Kako biste se bolje organizovale, evo nekoliko korisnih saveta.

1. Razgovarajte o budžetu

Ukoliko deo troškova snosite vi razgovarajte najpre sa suprugom, a kasnije i s budućim mladencima o tome koliko možete da učestvujete. Zarad dobrih odnosa u budućnosti, bude otvoreni i iskreni i u vezi sa time koliko novca možete da im date.

2. Ponudite pomoć

Verovatno i sami imate nekoliko ideja oko venčanja, a pretpostavljamo da će mladenci biti u gužvi, pa im zbog toga ponudite svoju pomoć oko organizacije.

3. Izaberite prikladnu odeću

Verujemo da ovo ne moramo posebno da ističemo. Ukoliko postoji određena tema na venčanju ili pravila o odevanju zvanica, ispoštujte ih.

4. Pomozite oko spiska gostiju

Razgovarajte s mladencima oko broja gostiju, i pomozite im oko rasporeda sedenja jer ste verovatno upućeniji od njih ko s kim u porodici nije u dobrim odnosima.

5. Upoznajte prijatelje

Planiranje venčanja je idealna prilika da upoznate roditelja budućeg zeta ili snaje.

6. Pružite mladencima podršku

Bez obzira na to što se možda ne slažete u potpunosti s izborom restorana, muzike, venčanice ili odela, pružite svom detetu podršku, ipak je ovo veliki korak za njih. Svaka vaša rečpodrška će im sigurno mnogo značiti.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien