Za majke mladenaca: 6 top saveta za organizaciju venčanja deteta

Foto: Tumblr

Planiranje venčanja nije važno samo mladencima – evo nekoliko saveta za buduće tašte i svekrve.

Verovatno ste ponosne, ali i uzbuđene jer se približava dan kada će vaše dete izgovoriti sudbonosno „Da“. Kako biste se bolje organizovale, evo nekoliko korisnih saveta.

1. Razgovarajte o budžetu

Ukoliko deo troškova snosite vi razgovarajte najpre sa suprugom, a kasnije i s budućim mladencima o tome koliko možete da učestvujete. Zarad dobrih odnosa u budućnosti, bude otvoreni i iskreni i u vezi sa time koliko novca možete da im date.

2. Ponudite pomoć

Verovatno i sami imate nekoliko ideja oko venčanja, a pretpostavljamo da će mladenci biti u gužvi, pa im zbog toga ponudite svoju pomoć oko organizacije.

3. Izaberite prikladnu odeću

Verujemo da ovo ne moramo posebno da ističemo. Ukoliko postoji određena tema na venčanju ili pravila o odevanju zvanica, ispoštujte ih.

4. Pomozite oko spiska gostiju

Razgovarajte s mladencima oko broja gostiju, i pomozite im oko rasporeda sedenja jer ste verovatno upućeniji od njih ko s kim u porodici nije u dobrim odnosima.

5. Upoznajte prijatelje

Planiranje venčanja je idealna prilika da upoznate roditelja budućeg zeta ili snaje.

6. Pružite mladencima podršku

Bez obzira na to što se možda ne slažete u potpunosti s izborom restorana, muzike, venčanice ili odela, pružite svom detetu podršku, ipak je ovo veliki korak za njih. Svaka vaša rečpodrška će im sigurno mnogo značiti.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien