Zaks


Zlatara ZAKS
Usce Shopping Center
Bulevar Muhajla Pupina 4,Novi Beograd
011/285 4448
zaksusce@gmail.com
www.zaks.rs

O Nama

Zlatara ZAKS locirana u beogradskom u Shoping Centru Ušće poznata je po svom asortimanu zlatnog i srebrnog nakita koji je uvek u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Kako ZAKS ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje ovaj brend na jednom mestu svojim kupcima može ispuniti sve želje i posebne prohteve. Misija vlasnika ovog branda, porodice Glasnović i Dodić, je kontinuirana afirmacija ZAKS-a kao mjesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je da postanemo regionalni lider u prodaji nakita s istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.
U trendu su briljanti
Odnedavno se u Zaksu često traži i kupuje nakit s briljantima, izrađen većinom od 18 karatnog bijelog zlata. U ZAKS-u se nudi i nakit s briljantima oplemenjen poludragim kamenjem, kao što su safiri, rubini, smaragdi, ametisti, aquamarini i dimni topazi, a u ponudi je više od stotinu kompleta na odabir, koji sadrže prsten, mindjuse i privezak, a uz to i velika kolekcija burmi s briljantima i verenickog prstenja.

Burme i zlatni nakit
U ZAKS je stigla i nova kolekcija nakita izrađena od žutog, većinom 14 karatnog zlata, ukrašena raznobojnim cirkonima. Žuto zlato cenjeno je kroz vekove, a zlatara ZAKS ima zaista velik izbor tradicionalnih ali i modernih linija nakita, u svojoj ponudi ima zlatni i srebrni nakit , izrađen od najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu. U asortimanu zlatnog nakita u ZAKS-u se mogu naći broševi, narukvice, mindjuse, ogrlice, privesci, prstenje i burme. Upravo je velika kolekcija burmi ono čime se ZAKS najviše ponosi pa ne čudi što gotovo svi mladenci obavezno u Shopping Centru Ušće barem sat vremena provedu u biranju najidealnijeg modela –burmi koji će zauvek biti podsetnik i uspomena na njihovu ljubav.

Usce Shopping Center
Bulevar Muhajla Pupina 4,Novi Beograd
011/285 4448
zaksusce@gmail.com
www.zaks.rs

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien