Zanimljivi načini da objavite da ste vereni

Budite kreativni i na neobičan način obavestite svoje najmilije da ste se verili.

Verovatno ćete poželeti odmah nakon veridbeda putem statusa na društvenim mrežama ili putem SMS-a sve obavestite o lepim vestima. Ali budite strpljivi i kreativni i to uradite na drugačiji način.

Organizujte zabavu. Neka vaši najbliži dođu na zabavu na kojoj ćete im saopštiti lepe vesti. Inačin na koji ćete im to saopštiti može da bude neki od sledećih predloga.

Snimite kratak film. Ukoliko ste vešti snimite kratak film o vašoj ljubavi i na kraju saopštite da ste vereni. Video možete prikazati na zabavi, podeliti preko društvenih mreža ili poslati mejlom svojim prijateljima.

Više o … SRPSKI SVADBENI OBIČAJI ZA POČETNIKE

Odeća otkriva sve. Napravite majice sa natipisima „Tek vereni“ ili „Buduća gđa“ i fotografišite se, a te fotografije možete takođe poslati svojim prijateljimai rodbini.

Uposlite ljubimca. Ako posebno mesto u vašem životu imaju ljubimci, stavite im oko vrata naptis na kome piše „Moj dvogonogi prijatelj će se venčati“ ili nešto slično.

Fotografišite se sa transparentom. Možete i sami napraviti natpise tipa „Zaprosio sam je“ i „Rekla sam da“ i fotografišite se.
Kao nekada. Iznenadite svoje najbliže telegramo slepim vestima, sigurno će se oduševiti.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien