Zbog čega sam rekla „NE“: Ovo su najčešći razlozi za odbijanje prosidbe

Foto: Tumblr

Osobe koje su dale negativan odgovor na najvažnije pitanje otkrivaju zbog čega su se odliučili da odbiju prosidbu.

Nije tajna da prosidba ne ispadne uvek najsrećniji događaj koji prethodi venčanju. Nisu retki slučajevi da se ovaj intimni svečani trenutak završi odbijanjem i bude propraćen suzama, ali ne radosnicama.

Američki sajt VoucheCloud sproveo je anketu koja je obuhvatala 2.144 osobe oba pola, koji žive u SAD, imaju više od 21 godinu i ranije su odbili prosidbu. S obzirom da su imali mogućnost da daju više odgovora na pitanje zbog čega su dali negativan odgovor na to, možda najvažnije pitanje u životu, zbir procenata koji se tiče svakog odgovara ne poklapa se sa 100. Rezultati će vas možda iznenaditi.

Ovo su najčeši razlozi za odbijanje prosidbe:

1. Prosidba nije bila dovoljno romantična (67 procenata)

2. Nije im se svideo verenički prsten (53 procenta)

3. Loš način izražavanja partnera tokom prosidbe (51 procenat)

4. Nedostatak poverenja u vezi (39 procenata)

5. Strah od vezivanja (36 procenata)

Odbijanje prosidbe ne mora da znači da je vezi došao kraj. To može biti i prekretnica u vezi, nova prilika da se partneri otvore i iskreno razgovaraju o svojim planovima i osećanjima. Možda će sledeći put biti romantičnije, izbor reči i atmosfera bolji, ali partneri bi trebalo da imaju na umu da život nije holivudski film. To je ipak samo jedno pitanje o ljubavi i posvećenosti, a odgovor možete međusobno da dajete svakim pogledom, postupkom i nežnim emocijama svakog trenutka koji provedete u zajedničkom životu i braku.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien