Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari

Sajam vencanja zlatarstva i lepih stvari 2015

UZ NAS SU NAJUSPEŠNIJI – BUDITE I VI DEO NAŠEG TIMA

Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari od svog osnivanja na jednom mestu okuplja stotinu najvećih i najznačajnijih klijenata u domaćoj industriji venčanja, a za kompletnu organizaciju najpoznatijeg festivala o kulturi venčanja zadužena je redakcija magazina Venčanje.

PREUZMITE MEDIA KIT ZA IZLAGAČE – Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari 2015 Media kit

ZAŠTO BAŠ NAŠ SAJAM VENČANJA?

Zato što neki od venčanja prave izložbe, drugi show, a mi jedini pravi Sajam venčanja. Naš Wedding weekend svake godine poseti blizu 4.500 mladenaca (Brides the show u Londonu poseti njih 6.000), koji uz kupljenu kartu na poklon dobijaju i specijalno izdanje našeg magazina, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.

U luksuznom ambijentu hotela Hyatt Regency Beograd, klijentima je na raspolaganju gotovo 2.500 kvarata izložbenog prostora. Revija poznatih, jedan od najposećenijih gradskih događaja, omogućava da poznate domaće ličnosti na modnoj pisti predstave najnovije modele venčanica, odela i modnih asesoara.

POGLEDAJTE atmosferu sa jednog od prethodnih Sajma venčanja:

SA NAMA NEMA PROBE!

Sa nama ste osigurali sigurnu vidljivost i direktnu komunikaciju sa krajnim potrošačima, odnosno budućim mladencima. Naš stručan tim pružiće vam apsolutnu marketinšku i medijsku podršku kroz naše razrađene i proverene kanale komunikacije – najtiražniji magazin Venčanje,

Prvi srpski portal o kulturi venčanja i najposećeniji Sajam venčanja.

MI SMO POUZDAN PARTNER!

Naš magazin Venčanje i naš Sajam neguje partnerski i prijateljski odnos prema svojim klijentima, što svedoči i podatak da je više od 70 odsto naših saradnika sa nama od 2001. godine osnivanja Sajma. Mnogi od njih su na našem tržištu prisutni više od dve decenije.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte naš sektor marketinga.

Magazin Venčanje

Makedonska 28

Tel: +381 11 322 6916

Jelena Blažić, direktor marketinga (jelena.blazic@seniormedia.rs)

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien