ODIVA – ruku pod ruku sa svetom

Svake godine u ovo vreme firma Pronovias u Barseloni predstavlja svoju glavnu kolekciju venčanica.

I svake godine je Jelena Eraković, vlasnica salona venčanica Odiva iz Beograda, upravo na tom divnom mestu. Pronovias revija se može videti na Fashion TV-u, a modeli koji nose haljine su svetski top-modeli poput lepotica, kao što su Romee Strijd, Cindy Bruna, Blanca Padina, Zheneya Katava i drugih svetski poznatih manekenki.

Zaštitno lice ovogodišnje kampanje IN BLOOM kolekcije za 2019. je Irina Shayk.

odiva-6

Drugi brend sa kojim Odiva počinje saradnju, a koji je u Barseloni takođe imao reviju je – Rosa Clara.

Revija-Barselona-2

Jelena Eraković sa njenom Odivom neće ni ove godine propustiti Barcelona Bridal Fashion Fair – najveći sajam proizvođača u Evropi, koji  počinje danas  (petak, 26. april), a na kome će sa svojim timom birati nove brendove kako bi i mlade u Srbiji bile još lepše, romantičnije i raskošnije za jedan od najlepših dana u njihovim životima.

Revija-Barselona

Zbog ovog Sajma se u Barselonu sjati ceo svet iz industrije venčanica. Sajam je namenjen isključivo profesionalcima, odnosno ljudima koji rade sa venčanicama.

odiva-5

Dok ne stignu u Odiva salone (koji se nalaze u Beogradu i Požegi), pogledajte svu raskoš koja će obeležiti 2019. godinu kada su venčanice u pitanju, na fotoghrafijama koje su za naš sajt stigle ekskluzivno iz – Barselone.

revija

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien