Tipovi venčanja koji su obeležili 2014. godinu

Foto: Ivana Todorović

Postoji mnogo različitih načina da se venčate i svaki ima svoje dobre i loše strane. Predstavljamo vam trenutno najaktuelnije vrste venčanje…

Želite da imate posebno venčanje  i da idete u korak sa svetom? Evo male pomoći.

Pripremili smo za vas listu popularnih venčanja u 2014. godini.

1. Venčanje na određenoj destinaciji
Novi termin u terminologiji venčanja, destinaciono venčanje ili venčanje na određenoj destinaciji stiče veliku popularnost poslednjih meseci. Mlada i maladoženja koji žele nešto stvarno posebno, odlučuju se za ovu vrstu venčanja, odnosno za mesto proslave biraju neku određenu destinaciju. Naravno, na putovanje uvek vode svoju porodicu i najbliže prijatelje. Iako je ovakvo venčanje neverovatno i zapanjujuće lepo, može biti veoma skupo. Dakle, ne zaboravite da razmotrite sve opcije pre nego što se odlučite za ovaj tip venčanja.

2. Venčanje u dvorani

Venčanje u balskoj sali je zapravo venčanje u zatvorenom prostoru, generalno na luksuznom mestu. To je obično u hotelu, dvorani ili bilo koji zatvoren prostor koji je savršeno ukrašen. Parovi se često opredele za ovu vrstu venčanja iz praktičnih razloga – vremenskih prilika, blizine, često i povoljnije cene, mada venčanje u dvorani može takođe biti skupo.

PROČITAJTE I: 4 važne lekcije koje naučimo dok planiramo venčanje

3. Venčanje na otvorenom
Ako planirate venčanje na otvorenom, postoji dosta zanimljivih opcija. Pre svega možete mnogo lepo ukrasiti i dekorisati mesto gde će se održati ceremonija, a fotografije nastale ovom prilikom su uvek savršene. Jedina loša strana su svakako vremenske prilike na koje ne možemo uticati. Ali sve u svemu, ova vrsta venčanja je fantastična.

4. Venčanje na plaži

Venčanje na plaži je jedno od popularnijih vrsta venčanja tokom 2014.
Plaža je često omiljena lokacija devojaka i to ne samo za venčanje. Ceremoniju mogu ulepšati udari talasa, sunce, pesak, topao vetar i mnogi drugi detalji. Plaža je zaista romantično mesto za parove.

5. Venčanje na vrhu zgrade

Večanje na potkrovlju ili na krovu ima spektakularan i predivan pogled pošto se održava na vrhu zgrade. Tipično, ova vrsta venčanja se održava u velikim gradovima koji nude ovu opciju savršenih pogleda. To je apsolutno divno venčanje koje bi trebalo uzeti u obzir.

6. Venčanje u crkvi

Ako volite tradicionalnu ceremoniju venčanja, crkveno venčanje je prava stvar za vas. Postoji mnogo prelepih crkava u kojima se može održati venčanje. Fotografije nastale u crkvi za vreme venčanja su, takođe, uvek savršene.

Ovo su neke od najpopularnijih vrsta venčanja tokom ove godine. Koji tip venčanja bi vi voleli da imate? Da li ste se već odlučili za mesto koje vam najviše odgovara? Podelite sa nama vaša razmišljanja!


Autor: Anja Anđelić

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien