Trendovi u zlatarstvu: Prva srpska burma

Prva srpska burma

Po ugledu na evropske zemlje sa dugom tradicijom, Englesku, Francusku i Rusiju, odnedavno je i Srbija dobila svoju unikatnu burmu sa nacionalnim simbolima.

Nastavljajući tradiciju dugu 32 godine, zlatara Panić nedavno je predstavila prsten originalnog oblika, Prvu srpsku burmu PSB, jedinstvenu na našem tržištu, patentiranu i zaštićenu posebnim žigom.

Prva srpska burma 3

U jednom savršenom krugu, ovi iskusni zlatari spojili su savremeni dizajn, višedecenijsko iskustvo i tradiciju i stvorili moderne burme po uzoru na prstenje naših predaka. Ono što ovo prstenje čini posebnim je što spajanjem muške i ženske burme pred vama nastaje  simbol našeg nacionalnog identiteta – tradicionalna srpska kapa šajkača.

Poznata voditeljka Vesna Dedić takođe je bila na promocije Prve srpske burme

Poznata voditeljka Vesna Dedić takođe je bila na promocije Prve srpske burme

Ove burme se izrađuju u različitim širinima, od žutog, belog i roze zlata, dok žensku burmu mogu krasiti i kamenčići u boji srpske zastave. Cirkoni, rubin, safir ili brilijant. Ovo luksuzno i jedinstveno prstenje već je prodato našim mladencima u inostranstvu, a sada je dostupno I na našem tržištu po ceni već od 25.000 dinara za par.

Prva srpska burma

Maneken Bane Janković na promociji Prve srpske burme

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien