O nama | Venčanje magazin

KO SMO MI?

Uigran tim profesionalaca – iskusnih novinara i urednika, koji su pero oštrili u najtiražnijim dnevnim novinama, specijalizovanim magazinima, ali i na webu, zaljubljenika u pravu i tačnu informaciju, kreativnih dizajnera i art direktora, upornih i prodornih marketing stručnjaka… koji pažljivo priprema svako izdanje najtiražnijeg magazina Venčanje i puni stranice portala kojim upravo surfujete. Prvi broj magazina Venčanje objavljen je davne 2001. godine i od tada iznova ispraćamo i dočekujemo nove mladence!

Magazin Venčanje

Organizatori smo prvog i najposećenijeg u regionu – Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari, poznatijeg kao Wedding weekend.

Sajam-vencanja-Wedding-Weekend

Sećate se svih onih dama koje su u punom gasu gradskim ulicama trčale u venčanicama? To smo mi i naša Trka u venčanicama, događaj koji su Rojters i Blic uvrstili na listu 100 svetskih događaja koje ne smete propustiti!

Magazin Venčanje Trka u venčanicama

Takođe smo i autori prvog srpskog ultimativnog vodiča i planera za vencanje “Venčanje od A do DA“. Luksuzno izdanje na 248 strana predstavlja najveći katalog proizvoda i usluga za organizaciju svadbe u Srbiji, domaće i svetske trendove za 2014. godinu, uz pregršt korisnih saveta za mladence kako da na originalan način isplaniraju svoje veselje, a da pri tom ne prekorače planirani budžet.

Vencanje-od-A-do-DA

ŠTA RADIMO?

O vama pišemo, vas slikamo i sa vama delimo naše parče web-a. Vaš smo siguran vodič i podrška prilikom planiranja vašeg najvažnijeg dana. Naše dugogodišnje iskustvo dovoljan je garant da znamo o čemu pričamo i šta preporučujemo.

Mi smo poput svih vas, koji upravo trošite sate prelistavajući magazine ili sajtove, uvek u potrazi za novom idejom, za još jednom slikom koja će vas inspirisati da vaše venčanje bude još bolje.

Mi smo oni, koji umesto vas tragaju među rafovima sa venčanicama u potrazi za onom pravom koja će se naći na našoj naslovnici, a možda i na vama, u razgovorima sa poznatim ličnostima, čije životne priče inspirišu ili modnim stručnjacima,koji vam daju dragocene savete…

ČEMU TEŽIMO?

Da vas iznova podsećamo na stare svadbene običaje i tako zajedno sačuvamo tradiciju i kulturu venčanja u Srbiji. Da budemo „mirođija“ u svakom venčanju u Srbiji. Da na stranicima našeg magazina pravite „uši“, seckate i zaokružujete vaše omiljene haljine, odela, bidermajere…

Da sa nama delite vaša nezaboravna iskustva na celom putu od veridbe do matičara… Da se na naš sajt vraćate čak i kad izgovorite to čuveno DA, možda kao podrška vašoj sestri, kumi ili najboljoj drugarici.

O ČEMU SANJAMO?

Da budemo bar jedan mali kamenčić na kruni vaše ljubavi. Jednostavno, da naše Venčanje bude uz vas od A do DA!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien